“Constància i evolució, conditio sine qua non”

Jormma Design som una empresa dedicada a la fusteria i ebenisteria, i realitzem qualsevol tipus de projecte relacionat amb la fusta o derivats.

Tenim una direcció jove i emprenedora, inquieta per assolir nous reptes i en constant creixement. Hem heretat l’experiència i la riquesa de coneixements que ens aporten tres generacions dedicades al món de la fusta.

L’equip de Jormma Design està format per professionals qualificats, responsables i aplicats.

Intentem donar sempre un tracte proper i de confiança, amb una bona comunicació i definició dels detalls per tal de projectar les vostres idees i gustos.
Posem en pràctica tècniques tradicionals i modernes de fusteria i ebenisteria, aplicades a qualsevol tendència que ens proposeu. Disposem de maquinària d’última tecnologia, així com de Control Numèric (CNC) per portar a terme qualsevol feina elaborada sobre fusta, feines en sèrie, entre d’altres projectes.

Estils clàssics, contemporanis… i amb tot tipus de qualitats de materials, sempre oferint la màxima cura i dedicació en el projecte, per aconseguir el nostre principal objectiu: la vostra satisfacció.

Gaudim amb la nostra feina i ens complau poder oferir-vos els nostres serveis, coneixements i experiència.

Podeu veure exemples de la nostra feina a l’apartat de Projectes.

Jordi_CNC_Pablo